Duunit.net

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa

Tavoitteet

Tavoitteiden asettaminen

Selvitä tavoitteesi. Mitä haluat tulevalta työpaikalta? Millainen on koulutuksesi ja kokemuksesi? Mitkä ovat lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteesi urasi suhteen?

Nämä kaikki asiat kannattaa peilata nykyistä elämäntilannetta vasten. Esimerkiksi kahden lapsen yksinhuoltajan ja matkustamisesta pitävän sinkun tavoitteet ja rajoitteet työpaikan hakemiselle ovat tärkeitä.

Itsetutkiskelu

Mitkä ovat vahvuutesi ja mitkä heikkoutesi? Mitä asioita haluat kehittää itsessäsi?

Kannattaa rehellisesti pohtia omia vahvuuksia ja heikkouksia. Tämän voi esimerkiksi tehdä konkreettisesti listaamalla plussat ja miinukset. Tämä listaus on vain sinua varten. Tiedostat sen avulla enemmän ja itsetuntemus kasvaa. Vastaavan plus- ja miinus-listan listan voi tehdä esimerkiksi asioista joita haluaa työssään tehdä ja asioista joita ei halua työssään tehdä.

 

Johtopäätökset

Tavoitteiden asettamisen ja itsetutkiskelun kautta pystyt ehkä hahmottamaan jo joitakin aloja tai jopa suoria työmahdollisuuksia jotka koet sinulle sopiviksi. Työpaikkailmoitusten selaaminen tehostaa tätä prosessia. Kun löydät sinua kiinnostavia aloja tai työpaikkatyyppejä on hyvä kirjata ne ylös ja myös se miksi juuri ko. paikka kiinnosti sinua. Näiden muistiinpanojen avulla voit etsiä lisää samantyyppisiä työpaikkoja.

   

 

Haku


Duunit.net - Avoimet Työpaikat ja Työnhakuopas

Palautetta palvelusta voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen palaute ( at ) duunit.net 

Tietosuoja: Sivuillamme ei ole rekisteröitymis- tai kirjautumismahdollisuutta, joten henkilötietoja ei kerätä. Kaikki sisältö on maksutonta.

Mediakortti